Inspiratie: Masterclass Harry Fletcher Wood

Op 14 november was ik in Utrecht te gast bij een workshop door Harry Fletcher Wood. Het onderwerp van de workshop was feedback geven. De workshop, georganiseerd door de SLO in het kader van het leernetwerk Formatief Evalueren was een mooie kans om eens met een expert op het gebied van feedback geven te werken.

Ik kan er een heel lang verhaal van maken, maar ik zal het kort houden: het was inspirerend en er kwamen de nodige eye-openers voorbij. Vooraf hadden alle deelnemers aangegeven wat hun voornaamste struikelblok op het gebied van feedback geven was en Harry speelde daar mooi op in. Het was een intensieve ochtend, maar alle inspanning (en file rijden) meer dan waard.

Dank aan het SLO en Judith Gulikers voor de uitnodiging. Als je meer wilt weten, lees dan hier verder. Je vindt er een verslag en hele nuttige links over feedback geven.